Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma.
Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma. Se adauga, pe rand, galbenusurile unul cate unul, pe urma iaurtul, alunele si coaja de lamaie. Se bat albusurile spuma, adaugand restul de zahar tos si se incorporeaza in crema de unt. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu unt si faina la foc iute timp de treizeci si cinci de minute. Se scoate, se raceste, apoi se rastoarna pe un platou.
Prajitura cu alune si ciocolata se unge cu dulceata pe deasupra, se rade ciocolata si se serveste.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii