Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma.
Pentru prajitura cu alune si ciocolata se freaca untul cu 50 g zahar tos, pana se face o spuma. Se adauga, pe rand, galbenusurile unul cate unul, pe urma iaurtul, alunele si coaja de lamaie. Se bat albusurile spuma, adaugand restul de zahar tos si se incorporeaza in crema de unt. Se amesteca bine, apoi se coace in tava tapetata cu unt si faina la foc iute timp de treizeci si cinci de minute. Se scoate, se raceste, apoi se rastoarna pe un platou.
Prajitura cu alune si ciocolata se unge cu dulceata pe deasupra, se rade ciocolata si se serveste.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti