Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul s
Albusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat, galbenusurile cu uleiul si apa, dupa care se toarna peste albusurile batute spuma. Faina se toarna in ploaie si se amesteca intr-una. Compozitia astfel obtinuta, se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Se pun deasupra feliile de anasas si se pune in cuptor, la copt. Dupa ce s-a rumenit, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.
Se serveste ornata cu frisca si ciocolata rasa.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Lapte de pasare
Nu se putea sa trec ziua de azi asa precum gasca prin apa, ca doar n-am multe surori.... ( doar 3 ) de ziua Leontinei m-am...
Desert prajitura LeoGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa