Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intin
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta bine aluatul si se intinde intr-o foaie groasa de 1 cm. Se presara deasupra cu nuca tocata, ametsecata cu zahar pudra, se ruleaza si se unge cu albus batut. S epune apoi intr-o tava si se lasa la copt, la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit, se serveste, taiata felii, pudrate cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Turta dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa