Prajitura cu banane este delicioasa. Merge la orice desert. Petru a face aceasta reteta de prajituri aveti nevoie de banane, zahar brun, unt, faina si oua
Am amestecat ingredientele uscate, mai putin zaharul, adica: faina, sarea praful de copt, si bicarbonatul.Untul l-am taiat bucatele, peste el am pus zaharul brun si zaharul vanilat, le-am mixat bine de tot pana au devenit o crema. Apoi am adaugat primul ou, am mixat bine, apoi cel de-al doilea, iar am mixat, apoi al treilea.
Abia acum am decojit bananele, le-am rupt bucati mai mari,
le-am pus in blender si peste ela am pus repede sucul de lamaie ca sa nu se oxideze.
Piureul rezultat l-am turnat peste crema de unt si oua apoi am adaugat amestecul de ingrediente uscate. Compozitia am turnat-o intr-o forma de tort cu diametrul de 25 cm, am dat la cuptor 50 de minute. Am scos prajitura din cuptor si am lasat-o sa se raceasca. Pe bain marin am topit ciocolata si am trasat linii peste prajitura.
Am lasat-o la frigider 15 minute ca sa se intaresca si ciocolata.
Se serveste rece alaturi de o ceasca de ceai.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa