Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga uleiul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Separat, se bat
Se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, apoi se adauga uleiul, laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Separat, se bat spuma albusurile cu zaharul ramas si se amesteca bine cu galbenusurile si faina. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu biscuiti pisati, se asaza fructele, taiate in jumatati si se toarna peste ele aluatul. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt, aproximativ 30 de minute. Dupa ce s-a racit, prajitura se taie cuburi.
Se serveste presarata cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Tiramisu Turta dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa