Prajitura cu branza ceha

Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor preincalzit. Pregatim si umplutu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 1 ou intreg
  • 1/2 pachetel de praf de copt
  • 150 g margarina
  • Pentru umplutura:
  • 750 g branza
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 pachetel de zahar vanilat

Mod de preparare

Prelucram foarte bine ingredientele, aluatul il punem intr-o tava mijlocie si il coacem aprox. 5-10 minute, in cuptor preincalzit. Pregatim si umplutura, o amestecam bine si o intindem uniform deasupra aluatului, apoi punem tava inapoi in cuptor. Intre timp, Batem o spuma tare din 5 albusuri si 200 g de zahar, pe care o intindem deasupra si o uscam.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu caise

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...