Prajitura cu branza de vaci

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 8 galbenusuri fierte tari
  • 150 g stafide
  • sare

Mod de preparare

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare. Se pune intr-o sita un servet umed si se toarna compozitia peste. Se asaza deasupra o farfurie si se lasa sita la scurs timp de 4-5 ore. Se rastoarna apoi prajitura si se lasa la rece.


Se serveste dupa cateva ore.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei pane cu marar si oregano

O mancare de sezon foarte gustoasa :)

Dovlecei pane cu marar si oregano
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca