Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare.
Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare. Se pune intr-o sita un servet umed si se toarna compozitia peste. Se asaza deasupra o farfurie si se lasa sita la scurs timp de 4-5 ore. Se rastoarna apoi prajitura si se lasa la rece.
Se serveste dupa cateva ore.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers
O mancare de sezon foarte gustoasa :)
Dovlecei pane cu marar si oreganoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj