Prajitura cu branza de vaci

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 8 galbenusuri fierte tari
  • 150 g stafide
  • sare

Mod de preparare

Branza si galbenusurile calde se dau printr-o sita. Untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga branza, galbenusurile, stafidele si putina sare. Se pune intr-o sita un servet umed si se toarna compozitia peste. Se asaza deasupra o farfurie si se lasa sita la scurs timp de 4-5 ore. Se rastoarna apoi prajitura si se lasa la rece.


Se serveste dupa cateva ore.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa