Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sar
Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sarea si faina. Se lasa aproximativ o ora la rece. Intre timp se bat cu mixerul, ingredientele pentru cel de-al doilea blat, iar separat se amesteca cele pentru al treilea blat. Se tapeteaza cu unt o tava si se asaza pe rand straturile 1, 2 si 3. Se da la cuptor prajitura, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Turta dulce Prajitura televizor
Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...
Ravioli cu chorizo si mazare verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura