Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sar
Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sarea si faina. Se lasa aproximativ o ora la rece. Intre timp se bat cu mixerul, ingredientele pentru cel de-al doilea blat, iar separat se amesteca cele pentru al treilea blat. Se tapeteaza cu unt o tava si se asaza pe rand straturile 1, 2 si 3. Se da la cuptor prajitura, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Turta dulce Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa