Prajitura cu branza si cacao

Amestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi, apoi punem umplutura de branza peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru prajitura : 400 g faina
  • 200 g margarina
  • 1 pachetel praf de copt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura de cacao
  • Umplutura : ½ kg branza dulce
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua ( albusul se bate spuma intr-un vas separat )
  • 1 pachetel zahar vanilat

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi, apoi punem umplutura de branza peste ea iar deasupra razuim restul de coca.

Punem tava in cuptor si coacem prajitura la temperatura potrivita.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu caise

Tarta cu visine

Prajitura cu capsuni

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine

Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca