Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Se sfarama biscuitii si se amesteca cu celelalte ingrediente ale blatului. Se amesteca aluatul si se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se amesteca branza cu dovleacul, fiert in prealabil, cu ouale, cu celelalte ingrediente ale cremei. Se intinde uniform umplutura peste aluatul din tava si apoi se pune la cuptor, la foc mediu.
Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Dulciuri rapide
Prajituri simple
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa