Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Se sfarama biscuitii si se amesteca cu celelalte ingrediente ale blatului. Se amesteca aluatul si se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se amesteca branza cu dovleacul, fiert in prealabil, cu ouale, cu celelalte ingrediente ale cremei. Se intinde uniform umplutura peste aluatul din tava si apoi se pune la cuptor, la foc mediu.
Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Dulciuri rapide
Prajituri simple
Nu ştiu care variantă este mai corectă,am văzut că se folosesc ambele. In weekendul care tocmai s-a încheiat,nu am...
Cremeş (cremşnit)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj