Aceasta reteta de prajitura cu branza si stafide este una foarte simpla. Se prepara din faina, zahar, lapte, oua, branza dulce, stafide si unt.
Pentru blat se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, untul topit si se omogenizeaza bine. Se coace blatul pentru prajitura intr-o tava cu diametrul de 28 cm, timp de 25 de minute la 180 grade. Cand este aproape gata, se scoate blatul si se toarna crema de branza. Pentru crema se mixeaza branza cu stafidele, oul, vanilia si zaharul. Se introduce blatul cu crema din nou in cuptor si se mai lasa 20 de minute.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit, pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Pasca cu smantana
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa