Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adaug
Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adauga amoniacul stins cu zeama de la o jumatate de lamaie, se rade coaja de lamaie si se toarna incet laptele. Intr-o tava mare, unsa si tapetata, se rastoarna trei sferturi din aluat. Se amesteca cu o lingura de cacao, restul de aluat si se toarna deasupra. Se lasa in cuptor, aproximativ 45 de minute, iar dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa la racit.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituria cu mere
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Nu am facut pana acum. A iesit foarte bun de mancat la film langa o bere.
Naut crocantGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa