Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adaug
Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adauga amoniacul stins cu zeama de la o jumatate de lamaie, se rade coaja de lamaie si se toarna incet laptele. Intr-o tava mare, unsa si tapetata, se rastoarna trei sferturi din aluat. Se amesteca cu o lingura de cacao, restul de aluat si se toarna deasupra. Se lasa in cuptor, aproximativ 45 de minute, iar dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa la racit.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituria cu mere
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj