Caisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora. Se incorporeaza in mixtura de caise
Caisele se amesteca impreuna cu laptele si mierea intr-un vas, dupa care se acopera si se lasa sa stea asa o ora. Se incorporeaza in mixtura de caise, oul, apoi faina, putina sare, praful de copt si 100 gr de cocos. Amestecul se toarna intr-o forma unsa cu ulei si se preasard easupra restul de nuca de cocos. Se lasa la copt, la foc mediu, aproximativ o ora.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna pe un platou si se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Tiramisu
Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...
Chec cu cacao si fructe confiateOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj