Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata di
Se face un piscot din 5-10 oua. Dupa ce s-a racit se unge deasupra cu gem si se acopera cu capsuni taiate in doua. Deasupra se pune spuma preparata din 4 albusuri de ou si 15 dg zahar.
Se pune la cuptor la foc foarte mic pentru a se mai usca putin.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau...
Dovleac copt asezonat cu seminte de susanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj