Prajitura cu cartofi nu este greu de facut si este foarte buna. Pentru aceasta reteta aveti nevoiie de 400 g faina, 200 g cartofi fierti.
Pentru prajitura cu cartofi se face un aluat care se imparte in doua, o parte se lasa alba, iar pe cealalta parte se pune cacaoa. Partea cu cacao se aseaza in tava, peste foaie se pune o pasta din mere sau magiun, iar deasupra se pune foaia alba si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, punem deasupra o glazura din 5 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa, unt cat o nuca. Se fierbe pana se ingroasa, apoi se toarna peste blatul caldut si se taie.
Prajitura cu cartofi se serveste glazurata, dupa ce s-a racit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii