Prajitura cu cartofi nu este greu de facut si este foarte buna. Pentru aceasta reteta aveti nevoiie de 400 g faina, 200 g cartofi fierti.
Pentru prajitura cu cartofi se face un aluat care se imparte in doua, o parte se lasa alba, iar pe cealalta parte se pune cacaoa. Partea cu cacao se aseaza in tava, peste foaie se pune o pasta din mere sau magiun, iar deasupra se pune foaia alba si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, punem deasupra o glazura din 5 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 2 linguri de apa, unt cat o nuca. Se fierbe pana se ingroasa, apoi se toarna peste blatul caldut si se taie.
Prajitura cu cartofi se serveste glazurata, dupa ce s-a racit.
O combinatie de care m-am indragostit, cremoase, racoroase, fresh, crema de branza, aroma de ceai verde si limeta fac nota...
Minitortulete cu crema de branza si matchaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj