Castanele se curata si se pun la fiert in apa fierbinte. Miezul fiert, se trece printr-o sita si se amesteca piureul cu 100 gr unt, zahar vanilat, ci
Castanele se curata si se pun la fiert in apa fierbinte. Miezul fiert, se trece printr-o sita si se amesteca piureul cu 100 gr unt, zahar vanilat, ciocolata rasa si zaharul. Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia in ea, dupa care se da la rece pana a doua zi.
Se serveste taiata felii.
Alte retete de prajituri:
Prajitura cu visine
Tiramisu
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii