Piureul de castane se pune intr-un vas la incalzit si se amesteca bine cu untul, zaharul si ciocolata pana se obtine o crema groasa si omogena. Se uda
Piureul de castane se pune intr-un vas la incalzit si se amesteca bine cu untul, zaharul si ciocolata pana se obtine o crema groasa si omogena. Se uda un vas rotund din sticla termorezistent, se toarna crema si se pune in frigider cateva ore. Inainte de a servi, se scoate prajitura din forma si se orneaza cu miez de nuci.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura alba ca zapada
Ciocolata de casa
Tiramisu
Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.
Crap prajit, marinat in lapteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa