Prajitura cu cirese si branza de vaci

Retete de vara

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 120 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g faina
  • 3 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 100 g zahar
  • 200 g cirese

Mod de preparare

Spalam ciresele, scoatem samburii si le lasam intr-o sita cat pregatim blatul.

Intr-un ibric adaugam ciocolata rupta bucatele, untul cubulete la foc mic pana ce se topeste, amestecand continuu, adaugam cacao, omogenizam si lasam sa se raceasca.

Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, adaugam untul topit si amestecam pana ce se omogenizeaza. Amestecam faina cu praful de copt, un praf de sare cernem deasupra amestecului de ciocolata. Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.

In alt vas amestecam branza de vaci cu ouale zaharul vanilat, zaharul, esenta de rom.

tava tapetata cu hartie de copt adaugam un strat de blat, adaugam 1/2crema de branza, 1/2cirese, blat, crema de branza, cirese si deasupra aluatul de blat ramas.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...