Se separa apoi cele 7 oua si se bate albusele spuma tare. Se adauga zaharul si se bate in continuare apoi se toarna galbenusele peste albuse si se bat
Se separa apoi cele 7 oua si se bate albusele spuma tare. Se adauga zaharul si se bate in continuare apoi se toarna galbenusele peste albuse si se bate usor.
Intr-un castronel se amesteca faina cu praful de copt si cappuccino. La final se incorporeaza si acest amestec si nuca -o parte macinata o parte taiata. Se toarna compozitia rezultata in tava pragatita cu hartie de copt si se coace la foc potrivit vreo 40 min.Se incearca cu scobitoarea pina va iesi curata. Se lasa sa se raceasca.
Pentru crema: ouale intregi si zaharul se pun intr-un castron si apoi pe o cratita cu apa, se freaca pe foc moderat cateva minute apoi se torna cantitatea de cappuccino, se continua sa se amestece inca 15-20 minute pina avem o crema destul de groasa. Se lasa crema sa se raceasca complet si se amesteca apoi cu untul frecat spuma.
Blatul se insiropeaza putin cu apa + rom si se pune crema. Se bate frisca cu laptele rece si se intinde peste crema. Dupa ce a stat la frigider 2-3 ore se poate taia.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii