Prajitura cu crema de cacao

Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata. Este un desert usor de pragatit si foarte bun.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 250 g nuca macinata
  • 300 g zahar
  • 2 linguri de faina
  • 7 albusuri batute
  • Crema:
  • 7 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 100 g cacao
  • 250 g unt si
  • esenta de rom.

Mod de preparare

Pentru prajitura cu crema de cacao se bat albusurile spuma cu zahar, dupa care se adauga nuca, faina si lamaie. Se coace in tava mare, apoi blatul, fierbinte, se taie in doua si se lasa la racit. Dupa aceea se umplu cu crema, fiarta in prealabil pe baie de aburi.


Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata si se poate servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca