Se curata merele, se taie bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Cele trei plicuri de praful de budinca se amesteca cu 300 ml apa rece, se a
Se curata merele, se taie bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Cele trei plicuri de praful de budinca se amesteca cu 300 ml apa rece, se adauga la mere si se fierbe o crema densa. Jumatate din biscuiti se asaza intr-o tava, se toarna crema de mere. Peste crema fierbinte se pune restul de biscuiti. Se acopera cu o glazura preparata din margarina si ciocolata.
Se pune la rece si se serveste doar a doua zi.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Dulceata de smochine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii