Se curata merele, se taie bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Cele trei plicuri de praful de budinca se amesteca cu 300 ml apa rece, se a
Se curata merele, se taie bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Cele trei plicuri de praful de budinca se amesteca cu 300 ml apa rece, se adauga la mere si se fierbe o crema densa. Jumatate din biscuiti se asaza intr-o tava, se toarna crema de mere. Peste crema fierbinte se pune restul de biscuiti. Se acopera cu o glazura preparata din margarina si ciocolata.
Se pune la rece si se serveste doar a doua zi.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Dulceata de smochine
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa