Pentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Pentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Blatul I - 4 galbenusuri, o lingura de apa, 5 linguri de zahar, un praf de copt, 5 linguri de cacao si 4 albusuri batute spuma. Blatul II - se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar, 250 g nuca prajita, macinata sau taiata, se adauga 2 linguri de faina si se coace in tava dreptunghiulara. Crema - 100 g zahar, 4 linguri de apa si 50 g cacao. Se face un sirop si se da la rece. Separat se freaca 200 g unt cu 50 g zahar si 6 galbenusuri, se adauga siropul rece si se umplu blaturile. Se aseaza crema – blatul II – crema – blatul I. Prajitura cu crema Regina Maria se face in tava patrata.
Prajitura cu crema Regina Maria se serveste dupa ce s-a racit.
Eu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte...
Salata de paste cu sparanghel si suncaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa