Blatul se taie in doua, pe orizontala, iar apoi in cuburi. Acestea se insiropeaza si se glasaza in ciocolata menaj, topita in bain-marie si amestecat
Blatul se taie in doua, pe orizontala, iar apoi in cuburi. Acestea se insiropeaza si se glasaza in ciocolata menaj, topita in bain-marie si amestecata cu 100 ml ulei. Se traseaza un cerc de crema pe cuburile de prajitura si se toarna in interior frisca batuta.
Prajitura se orneaza cu fructe din compot.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Ciocolata de casa Cozonac moldovenesc
Andra Mihail ne prezintă o rețetă delicioasă de tartă cu legume și brânză de capră, perfectă pentru un...
Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoarăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa