Prajitura cu frisca si ciocolata

Blatul se taie in doua, pe orizontala, iar apoi in cuburi. Acestea se insiropeaza si se glasaza in ciocolata menaj, topita in bain-marie si amestecat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg blat de zahar ars
  • 700 gr crema de ciocolata
  • 500 ml sirop
  • 1 kg ciocolata menaj
  • 1 kg frisca batuta
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Blatul se taie in doua, pe orizontala, iar apoi in cuburi. Acestea se insiropeaza si se glasaza in ciocolata menaj, topita in bain-marie si amestecata cu 100 ml ulei. Se traseaza un cerc de crema pe cuburile de prajitura si se toarna in interior frisca batuta.


Prajitura se orneaza cu fructe din compot.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers Ciocolata de casa Cozonac moldovenesc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...