Se separa albusurile de galbenusuri. Cele 8 galbenusuri se amesteca cu untdelemnul, putin cite putin, pina ia aspectul unei maioneze. Albusele se bat
Se separa albusurile de galbenusuri. Cele 8 galbenusuri se amesteca cu untdelemnul, putin cite putin, pina ia aspectul unei maioneze.
Albusele se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu albusele, apoi cu faina, obtinindu-se un aluat moale.
Se adauga esenta de vanilie si se toarna totul intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Se introduce la cuptor 2-3 min, dupa care se aseaza fructele, una linga alta si se introduce din nou la cuptor. Se incearca cu paiul pentru a vedea daca s-a copt.
Alte dulciuri recomandate
Aluaturi de casa Mi-am dorit sa fac o paine de casa mai consistenta si mai sanatoasa.mai ales ca aveam niste drojdie pe la...
Paine de casa cu seminte de in si tarate de grauPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura