Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand si se am
Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare pana cand compozitia creste in volum. Albusurile se bat spuma tare, apoi se amesteca usor in compozitie. Se adauga faina si bicarbonatul stins in zeama de lamaie. Tava se unge cu unt, se toarna compozitia, se asaza fructele curatate de samburi si se introduce apoi tava in cuptor, la copt.
Prajitura se taie patrate si se serveste cu zahar pudra deasupra.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Papanasi fierti
Prajitura cu visine
Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...
Desert tort AlinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj