Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi fai
Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi faina cate o lingura, se pune drojdia dizolvata, sarea si fructele zaharisite care au fost macerate in rom, in prealabil. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina si se toarna compozitia in ea. Se pune in cuptorul fierbinte, la foc mic si se lasa la copt aproximativ 40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Chec pufos
Tiramisu
Avatul este un peste foarte gustos. Pe cat de gustos este, pe atat de rar se gaseste. Cred ca ultima oara am mai mancat...
Avat prajitPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura