Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi fai
Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi faina cate o lingura, se pune drojdia dizolvata, sarea si fructele zaharisite care au fost macerate in rom, in prealabil. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara cu faina si se toarna compozitia in ea. Se pune in cuptorul fierbinte, la foc mic si se lasa la copt aproximativ 40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Chec pufos
Tiramisu
Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj