Prajitura cu fulgi de orez

Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 250 gr margarina
  • 500 fulgi de orez
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri miere
  • 150 gr nuci zdrobite
  • 25 ml esenta de rom
  • 3 linguri zahar praf

Mod de preparare

Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati si apoi turnati compozitia intr-o tava umezita, care se tine la rece pana a doua zi.


Taiati prajitura in patratele potrivite si pudrati-o cu zahar praf.

Alte prajituri:

Prajitura cu visine Tarta de caise Prajituri cu capsuni

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!