Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati
Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de orez si nuca. Omogenizati si apoi turnati compozitia intr-o tava umezita, care se tine la rece pana a doua zi.
Taiati prajitura in patratele potrivite si pudrati-o cu zahar praf.
Alte prajituri:
Prajitura cu visine Tarta de caise Prajituri cu capsuni
N-am sa va spun nici ca am mai multa energie, nici ca daram muntii, cum zice Bahmuteanca in reclama la tigaile Dry cooker, ci...
Biban fript cu legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj