Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura. Pentru umplutura se amesteca n
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, apoi se framanta si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu zaharul, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, galbenusurile si apa. Se lasa apoi sa creasca la cald circa o ora prajitura astfel pregatita, apoi se intinde deasupra un strat de gem, peste care se toarna albusurile batute spuma cu zaharul. Se introduce la cuptor si se lasa la copt, la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Tiramisu Prajituri simple
De ce in stil marocan?? De Mos Nicolae mi-am facut singura un cadou si anume o gama larga de mirodenii. Printre ele se numara...
Friptura de miel in stil marocanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa