Untul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se framanta bine aluatul. Se tine o ora la
Untul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se framanta bine aluatul. Se tine o ora la rece apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie in forme geometrice cu un cutit. Prajiturelele se asaza pe o tava si se introduc la cuptor. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se lipesc cu gem de porumbe, doua cate doua.
Se servesc dupa ce s-au racit, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Gogosi
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa