Prajitura cu gem si mere

Prajitura cu gem si mere se serveste rece. Este un desert delicios pentru care va trebuie si cartofi fierti pisati.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g cartofi fierti pisati
  • 170 g margarina
  • 150 g zahar
  • o lingurita de amoniac stins
  • otet
  • vanilie si
  • sare

Mod de preparare

Pentru prajitura cu gem si mere se face un aluat care se imparte in doua, iar in a doua jumatate, se pune o lingura de cacao. Tava se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina, dupa care se pune foaia cu cacao in tava, peste ea turnam gem, iar peste gem punem mere calite. in continuare, asezam foaia alba si o intepam cu furculita. Dupa ce s-a copt, turnam deasupra o glazura de ciocolata.


Prajitura cu gem si mere se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

Tare buna acesta ciorbita, as zice ca este printre preferatele mele. Am tot vazut acesta reteta pe la voi si am cautat si pe...

Ciorba cu afumatura si zeama de varza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca