Pentru prajitura cu gris se bat spuma ouale cu zahar, se adauga ciocolata rasa, apoi grisul si mirodeniile.
Pentru prajitura cu gris se bat spuma ouale cu zahar, se adauga ciocolata rasa, apoi grisul si mirodeniile. Punem la copt in tava tapetata cu unt si faina. Dupa ce s-a copt, turnam lapte indulcit cat este nevoie.
Glazura pentru prajitura cu gris se face batand patru albusuri cu un pahar de zahar, adaugand gem si servind la masa.
Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa