Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma iar galbenusurile se freaca cu 1/2 cana de zahar. Apoi se amesteca bine albusul cu galbe
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se bat albusurile spuma iar galbenusurile se freaca cu 1/2 cana de zahar. Apoi se amesteca bine albusul cu galbenusul si cu grisul. Se tapeteaza o cratita cu faina, se toarna compozitia si se introduce la cuptor unde se lasa sa se coaca aproximativ 15 minute pana cand suprafata devine aurie. Se scoate din cuptor, se inteapa cu furculita toata suprafata si se toarna laptele clocotit amestecat cu cacao si cu jumatatea de cana de zahar ramasa. (Laptele se poate amesteca si cu gem, esenta de lamaie etc). Se orneaza optional cu frisca, crema de ciocolata, crema de vanilie.
Se serveste rece
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura