Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune coaja rasa de lamaie, amon
Iaurtul se bate cu galbenusurile. Se freaca separat zaharul cu uleiul, apoi se adauga peste crema. Se cerne faina, se pune coaja rasa de lamaie, amoniacul stins cu zeama de lamaie, stafidele si cateva nuci tocate, dupa care se amesteca bine. Intr-o tava unsa si tapetata se toarna compozitia si se coace la foc potrivit.
Se serveste pudrata cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura televizor Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii