Prajitura cu iaurt

Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 800 g iaurt
  • 10-12 linguri de zahar
  • 10 oua
  • stafide
  • esenta rom
  • 1 pachet branza de vaci sau cas sau alt fel de branza
  • 1 cutie mica de margarina

Mod de preparare

Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecare foaie de placinta. Se pun 5-6 foi, apoi jumatate din compozitie, apoi din nou alte foi, apoi restul de compozitie, iar deasupara foile ranase unse tot cu margarina topita si se da la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...