Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecar
Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecare foaie de placinta. Se pun 5-6 foi, apoi jumatate din compozitie, apoi din nou alte foi, apoi restul de compozitie, iar deasupara foile ranase unse tot cu margarina topita si se da la cuptor.
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura