Prajitura cu iaurt si capsuni

• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece• puneti in vasul blenderului Oster Delighter urmatoarele ingrediente:

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt grecesc 400 g
  • branza de vaci 500 g
  • smantana pentru frisca 200 g
  • zahar pudra 50 g
  • extract de vanilie o lingurita
  • gelatina granulata o lingura
  • suc de portocale un pahar (aprox 300 ml)
  • piscoturi 150 g
  • capsuni 500 g

Mod de preparare

• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece
• puneti in vasul blenderului Oster Delighter urmatoarele ingrediente: iaurtul grecesc, branza de vaci, smantana pentru frisca, jumatate din capsuni, zaharul pudra si vanilia
• mixati pana cand obtineti o crema fina
• topiti gelatina la bain-marie si adaugati-o in crema, omogenizand apoi cu o spatula
• tapetati cu folie alimentara o forma de chec
• taiati sau rupeti piscoturile astfel incat sa fie de aceeasi inaltime cu tava de chec
• inmuiati piscoturile in suc de portocale si asezati-le vertical in tava, acoperind astfel peretii tavii
• taiati cuburi restul de capsuni si asezati-le in tava, la baza
• turnati crema in tava, avand grija sa nu cada piscoturile
• acoperiti tava cu folie alimentara si lasati la rece cel putin 2 ore
• scoateti apoi folia si rasturnati prajitura pe un platou.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca