Untul se freaca bine cu zaharul, iar apoi se adauga zeama si coaja de la o lamaie. Se amesteca in continuare si se mai adauga pe rand galbensuurile s
Untul se freaca bine cu zaharul, iar apoi se adauga zeama si coaja de la o lamaie. Se amesteca in continuare si se mai adauga pe rand galbensuurile si faina. Separat se bat tare albusurile si se amesteca apoi usor in compozitie. Se unge o tava de chec, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul cald, sa se coaca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu Prajitura snikers Prajituri simple
Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...
Ravioli cu chorizo si mazare verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura