Prajitura cu mac

Amestecam faina, margarina cu atata smantana cat sa putem intinde aluatul obtinut. Umplutura: amestecam macul macinat cu zaharul pudra si lapte cat cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 dkg faina
  • ½ plic praf de copt
  • ½ pachet margarina
  • Smantana cat cuprinde
  • Pentru umplutura:
  • 25 dkg mac macinat
  • Zahar pudra
  • Lapte
  • Spuma:
  • 5 albusuri
  • 20 dkg zahar pudra

Mod de preparare

Amestecam faina, margarina cu atata smantana cat sa putem intinde aluatul obtinut. Umplutura: amestecam macul macinat cu zaharul pudra si lapte cat cuprinde. O ungem pe aluat si coacem. Cand e gata stingem focul si turnam spuma, apoi o punem inapoi in cuptor la uscat. Spuma: batem spuma 5 albusuri cu 20 dkg de zahar.
Alte retete recomandate

Diplomat tort

Placinta branza

Placinta cu mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu nuca si scortisoara

M-am insiprat de pe blogul Savori urbane

Desert cornulete cu nuca si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca