Prajitura cu malai

Se amesteca ouale cu zaharul foarte bine, de preferat ar fi ca zaharul sa fie pudra. Se adauga margarina si se continua sa se amestece pina se topeste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 pachet margarina

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul foarte bine, de preferat ar fi ca zaharul sa fie pudra. Se adauga margarina si se continua sa se amestece pina se topeste margarina. Se adauga malaiul pina va iesi o comozitie putin mai groasa decit la chec. Se tapeteaza tava cu margarina si cu malai si se toarna compozitia. Se coace 15 min.
Se serveste calda sau rece. Poate fi servita dimineata, la mic dejun, cu o cana de lapte acru sau de iaurt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca