O prajitura simpla, delicioasa si fara multe calorii.
Merele se curata de coaja si se taie felii subtiri. Ouale se bat ca pentru omleta, cu cele 30 grame de zahar. Peste ele, se adauga untul topit si laptele. Se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina cernuta. La sfarsit, se amesteca bine bucatile de mere in compozitia lichida. Consistenta trebuie sa fie putin mai groasa decat cea de clatite. Se toarna in forma de chec, tapetata cu hartie de copt, deasupra se pun migdalele si se da la cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 50 min. In loc de zahar, se poate folosi sos de curmale sau sirop de artar. Aproximativ 3 linguri pentru 30 grame de zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa