Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate lingurita amoniac alimentar si f
Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate lingurita amoniac alimentar si faina. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se pune intr-o tava unsa cu unt si se pune peste ea marmelada din fructe. Se bat apoi albusurile spuma tare cu 200 gr zahar si se amesteca usor. Se adauga cacaua si se toarna totul peste marmelada. Se pune apoi tava in cuptor, la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Tiramisu
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa