Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate lingurita amoniac alimentar si f
Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate lingurita amoniac alimentar si faina. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se pune intr-o tava unsa cu unt si se pune peste ea marmelada din fructe. Se bat apoi albusurile spuma tare cu 200 gr zahar si se amesteca usor. Se adauga cacaua si se toarna totul peste marmelada. Se pune apoi tava in cuptor, la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Tiramisu
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
As manca oricand ardei umpluti,nu m-as satura si nu m-as plictisi de ei niciodata,cand am facut ultima oara nu am avut timp...
Ardei umplutiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa