• topiti ciocolata alba cu 50 ml frisca lichida, restul de frisca puneti-o in blender Oster Clasic Chrome si mixati
• topiti ciocolata alba cu 50 ml frisca lichida, restul de frisca puneti-o in blender Oster Clasic Chrome si mixati pana devine pufoasa
• adaugati mascarpone si ciocolata topita si racita, esenta de menta si colorantul si mixati pana obtineti o crema ferma. Puteti folosi un sirop gros de menta, verde, daca nu doriti sa folositi esenta si colorant alimentar
• hidratati gelatina cu 50 ml apa rece, apoi topiti-o in baie de aburi si rasturnati amestecul caldut peste crema, amestecand usor
• lasati crema la rece 10 minute
• puteti aranja deserturi in pahare sau in inele detasabile de inox
• puneti la baza blat de pandispan sau piscoturi proaspete, apoi crema si ornati cu capsune
• lasati desertul la frigider cateva ore.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa