Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata. Pentru aluat se separa ga
Merele curatate de coaja si date pe razatoare se pun la rece, acoperite cu doua linguri de zahar tos si scortisoara pisata. Pentru aluat se separa galbenusurile si se freaca impreuna cu uleiul. Se adauga apoi zaharul ramas, coaja rasa de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina in ploaie si albusurile batute spuma tare si se framanta bine. Aluatul se pune intr-o tava unsa cu ulei, care se da la cuptor, pentru 10 minute. Se scoate si se pun merele deasupra, dupa care se continua coacerea.
Prajitura se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Lapte de pasare Prajitura televizor
Vazusem candva aceasta reteta pe net si pentru ca am primit ieri mai multi dovlecei, am zis ca e momentul sa prepar acest...
Aperitiv cu dovlecel si branzeturiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa