Prajitura cu mere aromata

Se curata merele de coaja, se taie jumatati, se curata la mijloc de seminte si se umplu cu zahar. Intr-o tava de aluminiu, unsa cu ulei si tapetata cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • o cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • o cana jumatate faina
  • bicarbonat
  • mirodenii
  • 1/2 cana sifon(apa minerala)

Mod de preparare

Se curata merele de coaja, se taie jumatati, se curata la mijloc de seminte si se umplu cu zahar. Intr-o tava de aluminiu, unsa cu ulei si tapetata cu faina, se asaza la rind merele. Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza. Compozitia se toarna in tava peste mere. Se incinge cuptorul. Se introduce tava in cuptor. Dupa ce s-a copt, se pudreaza cu zahar. Merele pot fi inlocuite si cu alte fructe.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide