Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt i
Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt in cuptor. Separat se rad merele si se pun intre cele doua foi, iar deasupra se toarna un albus batut spuma cu 100 gr zahar. Se introduce tava din nou in cuptor si se lasa pana se usuca albusul, pe foc mic.
Se serveste cu zahar pudra, presarat deasupra.
Alte retete de prajituri:
Chec pufos Prajituri simple Gogosi pufoase
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti