Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere
Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere. Merele ramase se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se prepara o compozitie din untul frecat cu zaharul ramas, faina si scortisoara. Se acopera merele cu aceasta compozitie si se coace prajitura la foc potrivit, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Tiramisu Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa