Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere
Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere. Merele ramase se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se prepara o compozitie din untul frecat cu zaharul ramas, faina si scortisoara. Se acopera merele cu aceasta compozitie si se coace prajitura la foc potrivit, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Tiramisu Ciocolata de casa
De ce in stil marocan?? De Mos Nicolae mi-am facut singura un cadou si anume o gama larga de mirodenii. Printre ele se numara...
Friptura de miel in stil marocanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa