Pentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina, faina si smantana. Cand e gata framantata compozitia, intinde foaia. Un
Pentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina, faina si smantana. Cand e gata framantata compozitia, intinde foaia. Unge cu margarina o tava si aseaza foaia in ea. Amesteca branza cu miere de salcam, galbenusuri si zahar vanilat. Unge foaia de deasupra si aseaza compozitia in cuptorul incins (aproximativ 180-200 grade Celsius). Bate o spuma din albusuri si adauga la urma zahar. Cand prajitura e pe jumatate gata (dupa 12-13 minute) scoate-o din cuptor, aseaza deasupra spuma tare intr-un strat gros. Pune inapoi in cuptor si coace prajitura pana se rumeneste spuma de deasupra.
Serveste-o rece, presarata cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Dulceata de gutui
Tiramisu
Papanasi fierti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii