Batem spuma albusurile si apa. Amestecand continuu adaugam incet mierea incalzita si amestecam in continuare. Incorporam incet nuca caju macinata, cur
Batem spuma albusurile si apa. Amestecand continuu adaugam incet mierea incalzita si amestecam in continuare. Incorporam incet nuca caju macinata, curmalele taiate marunt, coaja de lamaie si zaharul. Ungem tava si formam din aluat cu lingura buchete mici. Le coacem la foc mediu.
Este o prajitura foarte buna
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Negresa prajitura
Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj