Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Fr
Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Framantam bie, incorporam incet faina, sa nu se formeze cocoloase, la sfarsit adaugam nuca. Turnam aluatul intr-o tava unsa si coacem la foc mediu pana creste, apoi la foc mic pana devine auriu.
Alte prajituri recoamdate
Prajitura mereCornulete
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa