Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Fr
Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Framantam bie, incorporam incet faina, sa nu se formeze cocoloase, la sfarsit adaugam nuca. Turnam aluatul intr-o tava unsa si coacem la foc mediu pana creste, apoi la foc mic pana devine auriu.
Alte prajituri recoamdate
Prajitura mereCornulete
Am mancat odata la un restaurant si mi s-a parut foarte interesant, asa ca azi am pregatit si eu si e foarte buna!
Ciulama de pui cu dovlecelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura