Framantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si galbenusurile. Ungem o f
Framantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si galbenusurile. Ungem o foaie de napolitana cu crema, pozitionam rulouri pe ea, adaugam crema, apoi pozitionam rulouri mai mici, crema si din nou rulouri si mai mici (tot mai mici pentru a obtine un triunghi). Pozitionam celalalte foi pe cele 2 margini si le ungem cu crema. Glazura: amestecam cacao cu zaharul pudra, untul si apa fierbinte. Lasam la uscat cel putin o zi.
O prajitura buna de tot!
Alte retete recomandate:
prajitura cu visine
Dulceata de visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj