Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit. Dupa ce creste se pun nectarinel
Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit.
Dupa ce creste se pun nectarinele, prunele sau ce alte fructe doriti dumneavoastra, se presara zahar vanilat si amestecul de unt, zahar si faina. Se coace 25 min la 200 grade.
Se taie felii si se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de prajituri recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii