Prajitura cu nectarine si prune

Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit. Dupa ce creste se pun nectarinel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 600 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • 1 ou
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • Pentru umplutura:
  • prune
  • nectarine
  • zahar vanilat
  • Pentru deasupra:
  • 100 g unt
  • 200 g faina
  • 100 g zahar

Mod de preparare

Realizam aluatul din ingredientele de mai sus enumerate, intindem o foaie, punem foaia in tava si o lasam la dospit.

Dupa ce creste se pun nectarinele, prunele sau ce alte fructe doriti dumneavoastra, se presara zahar vanilat si amestecul de unt, zahar si faina. Se coace 25 min la 200 grade.


Se taie felii si se pudreaza cu zahar vanilat.

Alte retete de prajituri recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca